Over Nicolline

Kamer 11

Ik ben geboren in een hotel aan zee. Om precies te zijn in kamer 11. Ik herinner me een messcherpe horizon en een eetzaal vol gasten. Het hotel maakte me nieuwsgierig. Misschien ben ik daarom wel gaan schrijven. Elke gast had zijn eigen verhaal.

Willem-Alexander

Het schrijven van een goed verhaal valt of staat bij het stellen van de juiste vragen. Dat leerde ik aan de universiteit van Leiden, waar ik geschiedenis studeerde, overigens een jaar voor Willem-Alexander. Vrijwel direct na mijn studie ben ik gaan freelancen als copywriter.

 

Ervaring

In de afgelopen 20 jaar heb ik geschreven voor Cosmopolitan, VROUW, Reizen Magazine, de Kampioen en vele andere publieksbladen. Tegenwoordig ligt de focus op maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Inzetbaar

Ik ben inzetbaar voor webredactie, persberichten, nieuwsbrieven, interviews, achtergrondverhalen en jaarverslagen. Ik denk vanuit de doelgroep, ben creatief en weet hoe je content vindbaar en visueel aantrekkelijk maakt. Het belangrijkste: ik weet de kern van een boodschap in kraakheldere taal aan de man te brengen.

Contact?

nvdspek@ziggo.nl