Over Nicolline

Uitzicht op Zee

Ik ben geboren in een hotel in Noordwijk. Om precies te zijn in kamer 11. Ik herinner me een messcherpe horizon, maar ook een eetzaal vol gasten.

Een hotel betekent drukte, deining. Er zijn gewoon altijd mensen in huis. Ieder met zijn eigen verhaal. Het maakte me nieuwsgierig. Misschien ben ik daarom wel gaan schrijven.

Een goed verhaal valt of staat bij het stellen van de juiste vragen. Dat leerde ik aan de universiteit van Leiden, waar ik geschiedenis studeerde. Overigens een jaar voor Willem-Alexander. Vrijwel direct na mijn studie ben ik gaan freelancen als schrijver. Opnieuw deining, opnieuw verhalen. Ik teken ze graag op.

 

Al een poos bezig

In de afgelopen 20 jaar heb ik geschreven voor Cosmopolitan, VROUW, Reizen Magazine en vele andere publieksbladen. Tegenwoordig ligt de focus op maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Aan de slag

Ik ben inzetbaar voor webredactie, persberichten, nieuwsbrieven, interviews, achtergrondverhalen en jaarverslagen. Ik denk vanuit de doelgroep, ben creatief en weet hoe je content vindbaar en visueel aantrekkelijk maakt. Het belangrijkste: ik weet de kern van een boodschap in kraakheldere taal aan de man te brengen.

Contact?

nvdspek@ziggo.nl